برگزاری سومین جلسه شورای سیاست گذاری و دبیران جشنواره گذر موقت در آموزشکده دختران کرمانشاه
به گزارش روابط عمومی دانشگاه فنی و حرفه ای استان کرمانشاه ، سومین جلسه شورای سیاست گذاری و دبیران جشنواره گذر موقت در روز دوشنبه مورخ 29 / 10 / 1399 در آموزشکده دختران کرمانشاه برگزار شد.
در ابتدای این جلسه که به صورت وبیناری و با حضور جناب آقای دکتر دستگردی ، مدیر کل محترم برنامه ریزی فرهنگی و اجتماعی دانشگاه فنی و حرفه ای کشور در روز دوشنبه 29 / 10 / 1399 برگزار شد ، آقای دکتر شیرزادی رییس محترم دانشگاه فنی و حرفه ای استان کرمانشاه ضمن تشکر از حاضرین در جلسه ، به تصویر کشیدن ترس و رنج جامعه انسانی در باره ویروس کرونا را دلیل برگزاری جشنواره ملی طراحی بیلبورد با عنوان گذر موقت با محوریت کرونا توسط انجمن علمی گرافیک " نقطه "عنوان کردند و افزودند: این بار فرزندان و هنرمندان این سرزمین می خواهند با روشی از جنس ایده و خلاقیت و الفبای تصویری ، به شکل بیلبورد ، به نام گرافیک و با استفاده از معجزه ترجمان تصویری که همه فهم است و نیازی به مترجم ندارند به مسئولیت های اجتماعی خویش عمل کنند.
رییس دانشگاه فنی و حرفه ای استان کرمانشاه با بیان این نکته که باید این مهمان شوم را که با پلاک گذر موقت مدتی است در میان ما سبقت می گیرد به پارکینگ نابودی بفرستیم ادامه داد : این بار با زبان همه فهم تصویر ، مردمان فهیم ایران زمین را آگاه تر و هوشیارتر می سازیم و نخواهیم گذاشت گذر موقت دائمی شود.
وی در پایان ضمن تشکر از مسئولین انجمن علمی گرافیک "نقطه "و تمام افرادی که در برگزاری هرچه بهتر این رویداد ملی نقش داشته اند افزود : در این رویداد تعداد 201 طرح به دبیرخانه جشنواره ارسال شده است که از این میان تیم داوری متشکل از خانم الهام همت و آقایان داریوش الهیاری و فرشاد عیسی پور ،13 طرح از 11 هنرمند را به عنوان فینالیست برگزیده اند.
در ادامه این جلسه وبیناری آقای دکتر دستگردی ، مدیر کل محترم برنامه ریزی فرهنگی و اجتماعی دانشگاه فنی و حرفه ای کشور ضمن تشکر از برگزار کنندگان این جشنواره ، مهیا کردن بستری برای بروز توانمندی های دانشجویان دانشگاه فنی و حرفه ای را فلسفه کاری دانشگاه فنی و حرفه ای عنوان کردند و افزودند : انجمن علمی گرافیک " نقطه " در دانشگاه فنی و حرفه ای استان کرمانشاه به خوبی توانسته است از ظرفیت و توانمندی دانشجویان استفاده کند و این یک اتفاق مهم است .
وی با اشاره به اینکه دریافت 200 اثر در این جشنواره کار خوب و ارزشمندی است بیان داشت : در آینده در نمایشگاههای حضوری و مجازی که در دانشگاه فنی و حرفه ای تهران برگزار خواهد شد ، آثار شما را به نمایش خواهیم گذاشت.
دکتر دستگردی با برشمردن این نکته که تاکید ریاست و معاونت فرهنگی دانشگاه فنی و حرفه ای بر مهارت محور بودن دانشگاه فنی است و این نکته در انجمن " نقطه " به خوبی دیده شده است افزودند : در آینده می توان از موضوعاتی مانند تخریب جنگل یا نجات درختان بلوط زاگرس برای تشکیل اینچنین جشنواره هایی استفاده کرد.
مدیر کل برنامه ریزی فرهنگی و اجتماعی دانشگاه فنی و حرفه ای کشور در پایان با بیان اینکه دانشگاه فنی و حرفه ای در تلاش است فاصله بین دانشجویان و ستاد را کم کند افزود : باید بستری فراهم کرد تا دانشجویان توانمندی های خود را بروز دهند .
در ادامه مهندس عیسی پور ، دبیر اجرایی و داور جشنواره گذر موقت ضمن ارائه خلاصه ای از شروع شکل گیری جشنواره ، دریافت آثار ، داوری و ... افزودند : نمایشگاه به صورت خیابانی و در 3 نقطه شلوغ شهر برگزار خواهد شد که این کار سبب شناسایی بهتر و بیشتر دانشگاه فنی و حرفه ای خواهد شد.
دبیر اجرایی جشنواره گذر موقت در پایان گفت: مراسم افتتاحیه و برپایی نمایشگاه شهری آثار و اختتامیه نمایشگاه و تقدیر از برگزیدگان بهمن ماه سال جاری برگزار خواهد شد.
لازم به ذکر است هنرمندان راه یافته به فینال جشنواره گذر موقت ، به ترتیب حروف الفبا به شرح ذیل است :
نگین احمدی (2اثر)
فاطمه حسینی
اسرا سلیمی
امین وطنی شهمیرزادی
کوثر عزیزی و عاطفه بیاجیان(مشترک)
مهنوش عزیزی
عرفان غلامی
وحید فنودی
فاطمه لطفی
فرناز نصیری پور (3اثر)