در حال بارگذاری ...
جمعه 21 دی 1403
nus.ac.ir

مراسم اختتامیه نخستین نمایشگاه جشنواره ی ملی طراحی بیلبورد با عنوان "گذر موقت" و با محوریت بیماری کووید ۱۹ برگزار شد

 به گزارش روابط عمومی دانشگاه فنی و حرفه‌ای استان کرمانشاه مراسم اختتامیه نخستین جشنواره ملی طراحی بیلبورد عنوان "گذر موقت" در روز سه شنبه مورخ ۱۲ اسفند ماه ۱۳۹۹ در سالن آمفی تئاتر آموزشکده شماره ۱ برگزار شد .این مراسم با حضور روسای آموزشکده های استان کرمانشاه ، معاون فرهنگی شهرداری کرمانشاه ، مدیریت ستاد هماهنگی کانون های فرهنگی و هنری مساجد استان کرمانشاه و جمعی از کارکنان ، اساتید و دانشجویان دانشگاه فنی و حرفه ای استان برگزار شد. در ابتدای مراسم و پس از تلاوت آیاتی چند از قرآن مجید و پخش سرود جمهوری اسلامی ایران آقای دکتر سلیمان شیرزادی رییس دانشگاه فنی و حرفه‌ای استان کرمانشاه ضمن تشکر از حاضرین در جلسه از برگزارکنندگان این جشنواره قدردانی نمودند .

آقای دکتر شیرزادی به تصویر کشیدن ترس و رنج جامعه انسانی در باره ویروس کرونا را دلیل برگزاری جشنواره ملی طراحی بیلبورد با عنوان گذر موقت با محوریت کرونا توسط انجمن علمی گرافیک " نقطه "عنوان کردند و افزودند: این بار فرزندان و هنرمندان این سرزمین می خواهند با روشی از جنس ایده و خلاقیت و الفبای تصویری ، به شکل بیلبورد ، به نام گرافیک و با استفاده از معجزه ترجمان تصویری که همه فهم است و نیازی به مترجم ندارند به مسئولیت های اجتماعی خویش عمل کنند.

وی با بیان این نکته که باید این مهمان شوم را که با پلاک گذر موقت مدتی است در میان ما سبقت می گیرد به پارکینگ نابودی بفرستیم ادامه داد : این بار با زبان همه فهم تصویر ، مردمان فهیم ایران زمین را آگاه تر و هوشیارتر می سازیم و نخواهیم گذاشت گذر موقت دائمی شود.

ایشان ضمن تشکر از استقبال هنرمندان کشور از نمایشگاه ، در خصوص آثار ارسالی اظهار داشتند : حدود 60 درصد آثار را هنرمندان خانم و حدود 40 درصد را هنرمندان آقا ارسال نمودند که بیشترین آثار هم مربوط به استان های کرمانشاه ، فارس ، اصفهان و خراسان شمالی است .

رییس دانشگاه فنی و حرفه ای استان کرمانشاه در ادامه صحبت هایشان ضمن تشکر ویژه از همکاری شهرداری کرمانشاه به خصوص جناب آقای دکتر عبدالمالکی در برپایی نمایشگاه و اجازه نمایش دادن آثار در پارک نوبهار ، بیان داشتند :دانشگاه فنی و حرفه‌ای آمادگی کامل دارد که در حوزه های معماری و گرافیک علم و تخصص نیروهای تربیت یافته خود در دانشگاه فنی و حرفه ای را در اختیار شهرداری کرمانشاه قرار دهد .

وی در پایان خواستار تعامل بیشتر  بین دانشگاه و شهرداری شدند و افزودند : شهرداری کرمانشاه به دو صورت می تواند به دانشگاه کمک کند .اول مجوز نصب بیلبورد در درب ورودی دانشگاه و دوم  به مرکز رشد و فناوری دانشگاه فنی و حرفه ای کرمانشاه  مجوز داده شود تا تلاش ها و دستاوردهای خود را در معرض دید عموم قرار بدهند.

سخنران بعدی مراسم جناب آقای دکتر عبدالمالکی معاون محترم فرهنگی شهرداری کرمانشاه بود .ایشان ضمن تقدیر و تشکر از مسئولین دانشگاه فنی و حرفه‌ای استان کرمانشاه در خصوص ایجاد تعامل مابین دانشگاه و جامعه ، به برگزاری این نمایشگاه اشاره داشتند و افزودند: تعامل دو طرفه بین دانشگاه و جامعه یک توافق برد برد است و برگزاری چنین نمایشگاه‌هایی نشان از ایجاد تعامل بین دانشگاه و جامعه دارد و  دانشگاه فنی و حرفه ای کرمانشاه به خوبی آغاز کننده این تعامل است .وی در ادامه به اهمیت هم افزایی مابین دانشگاه و مدیریت شهری اشاره داشتند و گقتند : جشنواره گذرموقت شروع این هم افزایی است و خواهان توسعه همکاری بین شهرداری و دانشگاه شدند و ابراز امیدواری کردند که مبلمان شهری بر اساس اصولی ترین شکل آن که همان نظر دانشگاه است انجام شود .

سخنران بعدی آقای دکتر دستگردی ، مدیر کل محترم برنامه ریزی فرهنگی و اجتماعی دانشگاه فنی و حرفه ای کشور بودند که به صورت تماس تصویری  در این مراسم شرکت نمودند . وی ضمن تشکر از نگاه مثبت مسئولین دانشگاه فنی و حرفه ای استان کرمانشاه به مسائل فرهنگی ابراز داشتند: اساس برنامه های اقتصادی و اجتماعی این است که کار فرهنگی به خوبی انجام شودو هرجایی که به بحث فرهنگ به خوبی توجه داشته باشیم ، خیلی از مشکلات ایجاد نمی شود . آقای دکتر دستگردی در پایان به فرمایش مقام معظم رهبری در خصوص جوانان اشاره داشتند و افزودند : مقام معظم رهبری تاکید دارند که موتور پیشرفت کشور و انقلاب جوانان و دانشجویان هستند و باید به جوانان برای بروز توانمندی هایشان میدان داده شود .

در ادامه این مراسم حجت الاسلام والمسلمین افشین کلات پور، مدیر محترم ستاد هماهنگی کانون های فرهنگی و هنری مساجد استان کرمانشاه ، ضمن برشمردن اهمیت نعمت بصری در مقوله آموزش ، نمایش آثار در این نمایشگاه را بسیار جالب دانستند و افزودند: در آینده نزدیک و پس از برطرف شدن مشکل بحران  کرونا ، از وجود دانشجویان و دانش آموختگان  دانشگاه فنی و حرفه‌ای به عنوان مربی جهت استفاده در کلاس های آموزشی برای علاقمندان استفاده خواهیم کرد .

جناب آقای مهندس عیسی پور دبیر اجرایی نخستین نمایشگاه بیلبورد و از داوران این جشنواره  به عنوان آخرین سخنران مراسم ضمن قرائت بیانیه مشترک داوران محترم ؛ خلاصه ای از شروع فعالیت نمایشگاه تا اختتامیه را ارائه دادند . وی ضمن تشکر از روسا و کارکنان دانشگاه فنی و حرفه ای کرمانشاه در فراهم نمودن امکانات لازم برای برگزاری این نمایشگاه، از استقبال هنرمندان سراسر کشور از نمایشگاه قدردانی نمودند و بیان داشتند :در این رویداد تعداد 201 طرح به دبیرخانه جشنواره ارسال شد  که از این میان تیم داوری متشکل از خانم الهام همت و آقایان داریوش الهیاری و بنده ،13 طرح از 11 هنرمند را به عنوان فینالیست برگزیدیم.

در پایان مراسم هم به فینالیست های نمایشگاه با دادن جایزه نقدی و لوح سپاس تقدیر و تشکر به عمل آمد .

لازم به ذکر است از حاشیه های جالب این مراسم ، حضور هنرمندخردسال کرمانشاهی خانم اسرا جلیلیان که در برنامه پربیننده عصر جدید به هنرنمایی پرداختند بود که قطعه شعری را برای حضار قرائت نمود و همچنین اجرای گروه سرود خانم های ناشنوا با عنوان

 «« صدای ما›› با مربی گری خانم زینب نوری و اعضای آن خانم ها : یاسمن احمدی ، یگانه سیاه کمری،پریسا جاوید،زهراقادری ،آتنا یاری و زهرا کاظمی و اجرای زیبای هنرمند جوان تکنواز آقای سعیدکرمی راد بود که مورد استقبال حاضرین قرار گرفتند .