در حال بارگذاری ...
جمعه 21 دی 1403
nus.ac.ir

دیدار مدیران محترم شرکت نیروی غرب از دانشگاه فنی و حرفه ای استان کرمانشاه

به گزارش روابط عمومی دانشگاه فنی و حرفه ای استان کرمانشاه ، در راستای تفاهم نامه همکاری مابین کارخانه نوآوری کرمانشاه و دانشگاه فنی و حرفه ای کرمانشاه،روز چهارشنبه مورخ هفتم مهر ماه 1400  دانشگاه فنی و حرفه ای استان کرمانشاه میزبان مدیران محترم شرکت نیروی غرب بود .

در ابتدای این جلسه آقای دکترسلیمان شیرزادی ، رییس محترم دانشگاه فنی و حرفه ای استان کرمانشاه ضمن عرض خیر مقدم حضور مهمانان عزیز از زحمات ایشان در جریان رویداد مجازی مدارس تابستانه داغ مهارتی نیز تقدیر و تشکر به عمل آوردند .

در ادامه دکتر شیرزادی فلسفه دانشگاه فنی و حرفه ای را تربیت تکنسین ماهر دانستند و افزودند : تنها راه برون رفت از مشکل اشتغال تربیت نیروی آچار به دست و ماهر می باشد  رئیس دانشگاه فنی و حرفه ای استان کرمانشاه به تفاوت آموزش در آموزشکده های فنی و سایر دانشگاهها اشاره داشتند و بیان نمودند : دانشگاه فنی و حرفه ای استان کرمانشاه دارای  22 نفر هیئت علمی می باشد که این عزیزان خود نیروهای آچار به دست و ماهری هستند و به همین علت آموزش در این دانشگاه مهارت محور است .

رییس دانشگاه فنی و حرفه ای استان کرمانشاه در پایان ابراز امیدواری نمودند که با ادامه همکاری بین دانشگاه و شرکت نیروی غرب ، در راستای رفع معضل اصلی جامعه که همان اشتغال جوانان است ، قدمهایی برداشته شود و استان کرمانشاه هم از این همکاری سودمند شود.

آقای دکتر محمدی رییس محترم  آموزشکده شماره 2 کرمانشاه هم ضمن عرض خیرمقدم حضور مهمانان گرامی در خصوص جذب نیروی آموزشی جهت آموزش دانشجویان گفتند : اولویت ما برای جذب اساتید همکار ، آشنایی ایشان با کسب و کار و صنعت است و اعضای حق التدریس هم با حساسیت خاص و توجه به این اولویت در فرآیند هیئت جذب به کار گرفته می شوند .

آقای دکتر محمدی ضمن اشاره به توانایی ها و امکانات دانشگاه فنی و حرفه ای در خصوص برگزاری دوره های آموزشی بیان داشتند : دانشگاه فنی و حرفه ای با توجه به امکانات کارگاهی و آزمایشگاهی آمادگی کافی جهت برگزاری دوره های آموزشی را دارد .

رئیس آموزشکده شماره 2 قرارداشتن کرمانشاه در بالاترین میزان شاخص فلاکت را بسیار ناراحت کننده دانستند و افزودند : کرمانشاه با قدمت چندین هزار ساله ، داشتن فرهنگ کهن ، انسانهای توانمند ، قرارداشتن در منطقه هلال حاصلخیز و بسیاری امکانات دیگر نباید در این وضعیت بسیار بد فلاکت قرار داشته باشد .

ایشان در پایان راه حل رفع معضل بیکاری و اشتغال را آمیخته شدن مناسب دانشگاه و صنعت دانستند وافزودند: اگر دانشگاه و صنعت بتوانند از توانایی های بالقوه یکدیگر به خوبی استفاده کنند ؛ نتیجه آن می شود اشتغال و کارآفرینی  .

خانم مریم حسینی ، مدیر عامل محترم شرکت نیروی غرب از ریاست محترم دانشگاه فنی و حرفه ای استان کرمانشاه و همکاران ایشان برای تشکیل این جلسه تشکر و قدردانی نمودند .

ایشان  در ادامه به اهمیت اصل مهارت اشاره داشتند و افزودند : مهمترین بحث در صنعت و اشتغال   اصل مهارت

اصل مهارت
است که حرکت دانشگاه فنی و حرفه ای رو به سمت مهارت و مهارت محور بودن نکته بسیار مهم و قابل توجهی است .

خانم مهندس حسینی توجه به اصل مهارت آموزی دانشگاه فنی و حرفه ای را بسیار مهم دانستند و بیان داشتند : بیشتر همکاران قبلی و فعلی ما دانش آموخته دانشگاه فنی و حرفه ای بوده اند .

ایشان در پایان ابراز امیدواری نمودند که این همکاری دو طرفه منشاء خیر برای کشور و استان شود .

آقای مهندس سجاد نصری  مدیر محترم اجرایی شرکت نیروی غرب نیز به خارج شدن جوانان نخبه از استان به علت فراهم نبودن امکانات لازم برای بکارگیری درست این جوانان اشاره داشتندو افزودند :باید امکانات لازم نرم افزاری و سخت افزاری جهت جذب و بکارگیری جوانان نخبه استان بکار گیریم و با این کار از مهاجرت این جوانان از استان جلوگیری خواهد شد و می توانند استعدادهای خود را در راه پیشرفت استان بکارگیرند.

در پایان این جلسه اعضای محترم شرکت نیروی غرب و مسئولین دانشگاه فنی و حرفه ای استان کرمانشاه از امکانات این دانشگاه بازدید به عمل آوردند .