در حال بارگذاری ...
پنج‌شنبه 20 دی 1403
nus.ac.ir

برگزاری سمینار نمود اندیشه های دینی در معماری در دانشگاه ملی مهارت واحد استان کرمانشاه

سمینار نمود اندیشه های دینی در معماری، روز چهارشنبه در سالن آمفی تئاتر شهید سلیمانی برگزار شد

به گزارش اداره روابط عمومی دانشگاه ملی مهارت واحد استان کرمانشاه، روز چهارشنبه مورخ 21 آذر ماه 1403؛ به همت بسیج دانشجویی دانشکده شماره ۲  کرمانشاه و با همکاری دفتر مطالعات راهبردی حوزه هنری و دانشگاه ملی مهارت استان، سمیناری تخصصی با عنوان نمود اندیشه های دینی در معماری، در سالن آمفی تئاتر شهید قاسم سلیمانی دانشگاه ملی مهارت کرمانشاه، برگزار شد.

در ابتدای این دیدار محمد پروین معاون دانشجویی فرهنگی دانشگاه ملی مهارت واحد استان کرمانشاه، ضمن خیر مقدم به مدعوین، دانشجویان و حاضرین در جلسه از زحمات برگزارکنندگان سمینار و تلاش های دکتر هوشمند عزیزی رئیس دانشگاه ملی مهارت استان کرمانشاه، تقدیر و تشکر کرد.

سخنران دیگرمراسم دکتر عبدالمحمد ذکایی استاد گروه معماری دانشگاه ملی مهارت استان بود که سخنانی را درباره ویژگی های معماری مکان های اسلامی و مقدس، از قبیل ویژگی های معنایی، رفتاری ومعنوی معماری  برای حاضرین ارائه کرد.

در ادامه مراسم دکتر مسعود شاورانی عضو هیات علمی دانشگاه بین المللی مذاهب اسلامی ضمن اشاره به روح خشک معماری شهری دراکثر نقاط کشور این مشکل را به توسعه یک سویه مدرنیته در ایران دانست و افزود: متاسفانه تاثیرمدرنیته بر معماری و ساختمان های امروزی حتی ساختمان های باشکوه طوری بوده است که عمر این معماری ها به کمتر از یکصد سال رسیده است.

دکتر شاورانی، معماری در ایران باستان را به دو دوره قبل و بعد از زرتشت تقسیم کرد و گفت: در دوره پس از زرتشت و در پاسارگاد و تخت جمشید ما با یک معماری باشکوه روبرو می شویم که در آن شاهان ایرانی خود را نماینده اهورا مزدا می دانستند و سعی داشتند با معماری کم نظیر کاخ های خود، عظمت خود را به مهمان ها و دعوت شدگان نشان دهند.

عضو هیات علمی دانشگاه بین المللی مذاهب اسلامی در پایان مختصری از تاریخچه معماری در ادیان را برای حاضرین در سمینار تشریح کرد.