
رئیس مرکز حقوقی، لوایح و امور مجلس وزارت علوم در اجلاس رؤسای دانشکدهها و آموزشکدههای دانشگاه ملی مهارت:
اراده وزارت علوم بر توسعه دانشگاه ملی مهارت است و مجلس نیز همراه خواهد بود.
دانشگاه ملی مهارت همزمان با آغاز دهه مبارک کرامت و ولادت حضرت معصومه (س) و در آستانه ایام گرامیداشت مقام شامخ استادان، طی روزهای ۹ و ۱۰ اردیبهشتماه ۱۴۰۴ در دانشکده شریعتی تهران، میزبان رؤسای دانشکدهها و آموزشکدههای سراسر کشور، همچنین سرآمدان آموزشی دانشگاه است.
به گزارش اداره روابط عمومی دانشگاه، دکتر سفاهن، رئیس مرکز حقوقی، لوایح و امور مجلس وزارت علوم با حضور در اجلاس رؤسای دانشکدهها و آموزشکدههای دانشگاه ملی مهارت، روز چهارشنبه، 10 اردیبهشتماه 1404، در ابتدای سخنان خود به اهمیت توسعه آموزشهای مهارتی و سوق دادن آموزشها به سمت مهارتیشدن اشاره کرد و بیان داشت: اکثر نظامهای آموزشی در بسیاری از کشورهای پیشرفته، مبتنی بر توسعه مهارت است.
رئیس مرکز حقوقی، لوایح و امور مجلس وزارت علوم خاطرنشان کرد: امروزه به سمتی میرویم که در کنار سایر ناترازیها، ناترازی نیروی انسانی را نیز خواهیم داشت. وی افزود: شاید بتوان ناترازی انرژی را جبران کرد اما ناترازی نیروی انسانی به سرعت قابل جبران نیست. بنابراین تربیت نیروی انسانی آن هم از نوع مهارتی بسیار مهم است و خوشبختانه دولت، مجلس و وزارت عتف به این مهم پی بردهاند.
دکتر سفاهن در بخش دیگر سخنان خود تصریح کرد: نگاه ما به مجلس و نمایندگان یک فرصت است و خطاب به دانشگاهیان دانشگاه ملی مهارت توصیه کرد که شناخت دادن و آگاهیبخشی از مأموریتهای دانشگاه ملی مهارت را در دستور کارشان قرار دهند و با نمایندگان حوزه شهرستان و استان ارتباط مؤثر برقرار کنندتا ضمن معرفی مراکز، ایشان را با مجموعههای خود، آشناتر و مأنوس سازند.
رئیس مرکز حقوقی، ضمن تأکید بر تنظیم درست تفاهمنامهها و قراردادها اظهار کرد: ما در وزارت عتف به دنبال گسترش زیرساختهای آموزش عالی هستیم. در استانها و شهرستانها ظرفیتهای مربوط به سازمانها و یا صنایع دیگری وجود دارد که می توان آنها را شناسایی کرد. یکی از این ظرفیتها کنسرسیومهای بین دانشگاه ملی مهارت و سازمان فنی و حرفهای است.
وی افزود: دانشگاه ملی مهارت نیاز به تبلیغات، اطلاعرسانی و معرفی این دانشگاه در قالب رسانه و حضور چهره به چهره افراد دارد. تعداد زیادی شغل مهارتی بدون متقاضی در کشور وجود دارد و این نشان میدهد که ما نتوانستیم نیروی مهارتی را در این موضوع تربیت کنیم.
دکتر سفاهن ادامه داد: اراده وزارت علوم بر توسعه دانشگاه ملی مهارت است و مجلس نیز همراه خواهد بود. سایر امور به شما همکاران این دانشگاه بستگی دارد که جهش جدی ایجاد کنید. حتماً در حوزه نیروی انسانی به شما کمک میکنیم و موضوع را در سازمان اداری استخدامی پیش میبریم. وی خاطرنشان کرد: از رموز موفقیت دانشگاه ملی مهارت چابک بودن آن است و باید این چابکی حفظ شود.